دانلود جدید ترین بازی ها - دانلود آخرین نسخه Modern Combat

دانلود جدید ترین بازی ها
دانلود و تحلیل بروزترین بازیها(pc,android,mac)
درباره وبلاگ

دانلود بازیهای جدید به همراه انالیز وتحلیل بازی ها به همراه راهنمای نصب انها

مدیر وبلاگ : علی اسمعیلی
نظرسنجی
کدام بازی زیر را بیشتردوست دارید

جمعه 7 شهریور 1393 :: نویسنده : علی اسمعیلی

دانلود بازی مدرن کامبت: بیهوشی  Modern Combat 5: Blackout 1.0.0c اندروید  + دیتا

برای اولین بار در ایران رونمایی از داستان کامل بازی با ترجمه اختصاصی رسانه جوان موبایل  + تصاویر محیط بازی

جدیدترین نسخه اضافه شد | افرادی که نسخه پیشین را نصب کرده اند برای بروز رسانی فقط APK را دانلود کنند!

قابل توجه همکاران عزیز در سورس بازی نام جوان موبایل ثبت شده است 

دیتا مراحل بالاتر به همره ویدیو ارسالی تست بازی توسط کاربران اضافه شد…Modern Combat 5 Blackout بازی مدرن کمبت 5 Modern Combat 5: Blackout v1.0.0c اندروید

دانلود بازی مدرن کمبت 5 برای اندروید Modern Combat 5 , شما در محیطی واقعی قدم خواهید گذاست!

بازی Modern Combat 5 کاری از کمپانی بازی سازی گیم لافت بی شک برترین بازی اندروید خواهد بود. چند سالی است که کمپانی گیم لافت برروی ساخت سری بازی های مدرن کمبات تمرکز کرده است و بی شک می توان مدرن کمبات 5 را گرافیکی ترین بازی انتشار یافته برای اندروید دانست. صحنه های کاملا واقعی شما را به محیط جنگی خواهد برد که دشمن را پیش روی خود میبینید.

طبق گفته کمپانی سازنده این بازی تا چند روز آینده انتشار خواهد یافت که جوان موبایل به عنوان اولین سایت ایرانی اقدام به انتشار آن می کند. در ادامه توضیحات کاملی از این بازی را که گیم لافت مطرح کرده را ترجمه و برای شما قرار داده ایم. توجه داشته باشید که گیم لافت بهترین اجرای این بازی را روی چیپ Octa-core اعلام کرده است. هرچند بازی مدرن کمپات روی بسیاری از چیپ های دیگر نیز قابل اجرا خواهد بود.

ویژگی های اصلی بازی از زبان سایت wikia :

تغییر مهم و اساسی که در نسخه بلک اوت نسبت به نسخه های قبلی Modern Combat ایجاد شده، کوتاه تر بودن معنی دار مراحل بازی می باشد. میانگین زمان بازی در مراحل عملیاتی، 10-5 دقیقه است که با میانگین نسخه Zero Hour با 20-15 دقیقه بازی در هر مرحله، اختلاف چشمگیری دارد. نسخه Blackout متحدانی (همراهانی) را نیز با شما آشنا می کند؛ شخصیت هایی که از بازیکن (کاربر) پیروی کرده و بعضا در درگیری ها به او می پیوندند. این متحدان (همراهان) همچنین قادرند پس از اولین بار کشته شدن بازیکن در یک مرحله، مجددا او را به حیات بازگردانند.

مانند نسخه Zero Hour، مراحل عملیاتی Blackout در فرم و قالب متفاوت است. درست است که این نسخه، به عنوان بازی اول شخص نام گذاری شده است اما مراحل شامل کنترل شلیک از قایق های رزمی، پرواز با بالگرد و حتی زنبور می باشد!

Modern Combat 5 APK بازی مدرن کمبت 5 Modern Combat 5: Blackout v1.0.0c اندروید

داستان مدرن کمبات 5 و آشنایی با روند بازی :

در Blackout، قهرمان داستان کِیدن فینیکس نام دارد. شخصیت های دیگری مانند توکورا و رو نیز نقش مهمی در عملیات ها بازی می کنند.

بازی با نمایش دِموی مکالمه ی رو و فینیکس آغاز می شود که طی آن به بحث پیرامون حوادث اخیر توکیو می پردازند. یک ماه پیش، ارتش آزادی بخش جهان (دنیا) یورشی ناگهانی را به ونیز در ایتالیا شروع کرد و یک هفته بعد، حمله ای دیگر را به چندین نتورک (Network) آسیایی انجام داد.

فینیکس تلاش می کند رو را متقاعد کند که حمله به ونیز، اقدامی انحرافی برای غافل کردن افکار عمومی از واقعه ای بزرگتر است اما روحرف او را باور نمی کند.

این صحنه تمام شده و بازی به فرم فلش بک، با فینیکس و بول در حالی که به عنوان بخشی از واحد نیروهای ویژه شرکت امنیتی جیلمان تلاش برای نفوذ به ونیز را دارند آغاز می شود. بعد از عبورشان از میان ساختمان های ونیز و شلیک به سربازان ارتش آزادی بخش جهان (دنیا)، فینیکس و بول با ربودن قایق رزمی دشمن از کانال اصلی فرار می کنند. در حال فرار بالگردها وقایق های دشمن را که در تعقیبشان بودند، توسط اسلحه های سنگین منهدم می کنند.

پس از پایان مرحله دموی دیگری آغاز می شود که ادامه ی مکالمه فینیکس و رو است. فینیکس همچنان می خواهد رو را متقاعد کند که اتفاقی بزرگ در شُرُو وقوع است و حتی به امکان دست داشتن جیلمان در این ماجرا نیز اشاره می کند اما پیش از دریافت پاسخش ازرو، اتاقی که در آن هستند مورد حمله واقع می شود. فینیکس بیهوش شده و در این میان رو از توکورا می خواهد که فینیکس را نجات دهد.

فینیکس یک ماه بعد در معبد رینوجی در ژاپن به هوش می آید. معبد ناچارا تبدیل به بیمارستان شده و تحت کنترل گروه غارتگران اداره می شود...

آموزش نصب بازی :

- فایل اصلی بازی را با فرمت apk دانلود  کنید.

- گیم دیتا را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.

- پوشه com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر  Android/obb قرار دهید.

- فایل Apk را نصب کرده و بازی را اجرا نکنید. گوشی را ریستارت کرده و پس از چند دقیقه اقدام به اجرای بازی کنید.

- در بازی نیاز است برای شروع مراحل 2 به بعد , اقدام به دانلود دیتا کنید. ما دیتا ها را دانلود و تحت عنوان فایل دیتا آفلاین بازی در بخش دانلود قرار داده ایم. شما می توانید برای اجرای مراحل بعدی فایل دیتا را دانلود کرده و پوشه files را  در مسیر Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM قرار دهید. با این اقدام هنگام رسیدن به مراحل بالاتر دیگر نیازی به دانلود دیتا نمی باشد.

دانلود از لینک مستقیم

رمز و منبع: www.javanmobile.com                          

نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 14 مرداد 1396 10:47 ب.ظ
Wow, that's what I was exploring for, what a stuff!
present here at this website, thanks admin of this website.
جمعه 13 مرداد 1396 03:19 ب.ظ
Good day! Do you know if they make any plugins to
protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?
جمعه 6 مرداد 1396 08:18 ب.ظ
For most up-to-date news you have to visit web and on world-wide-web I found this web page as a best site for hottest updates.